Benvinguts a la nostra pàgina web

 

 

Gràcies per visitar la nostra pàgina web. Aquí hi podràs trobar tota la informació que necessites sobre la nostra empresa i sobre els nostres originals i pràctics productes.

 

GROUPSA, creada el 1980 està present en el mercat d'utensilis per la taula i per la cuina des de el seu inici amb el propòsit d' oferir bonics i pràctics objectes a les cases modernes. Un exemple són les populars i eficàces Setrilleres Antidegoteig, posem a la teva disposició un ampli ventall de dissenys, capacitats i elegants conjunts en diferents materiales i acabats que t'ajudaran a portar a la taula aquest imprescindible complement. 

 

Tot el nostre equip humà està a la teva disposició per assesorar-te en tot moment sobre qualsevol aspecte relatiu a els nostres productes.

Posa't en contacte amb nosaltres, serà un plaer ajudar-te.

 

 

 


 

 

 

L'Oli d' Oliva està considerat un important ingredient en la dieta Mediterrània des de fa mil-lennis. Conegut com or líquid, les seves qualitats nutricionals i el seu aroma han estat molt preuats des de el temps dels antics Grecs.


Les Setrilleres Antidegoteig Oil+ es realitzen amb vidre borosilicat bufat (DIN ISO 3585). El sistema antidegoteig d'aquesta setrillera és sens dubte el més eficaç que existeix per evitar el molest regalim de l'oli quan acabes d'abocar, mantenint sempre neta l'ampolla. El perfecte esmerilat en el coll interior de l'ampolla i en la part exterior del tap que s' acopla, garanteix una perfecte unió entre ambdós per un adequat funcionament.


Els jocs de setrilleres Oil+ són pràctics i elegants a la vegada. Els pots fer servir a la cuina o bé a la taula per les teves amanides, pasta o pizza...